افزایش 450 تختخوابی به ظرفیت پزشکی سیستان و بلوچستان توسط سپاه پاسداران
از ابتدای بیماری کرونر قلب تاکنون ، نیروی زمینی سپاه 10 بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی کشور را با آمادگی 100 درصدی برای سیستم سلامت فراهم کرده است.
به گزارش رصد روز ، سرتیپ دوم احمد اخوان فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مصاحبه ای گفت: از زمان آغاز بیماری عروق کرونر قلب ، سپاه 10 بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی در کشور را به صورت 100٪ آماده کرده است. " ارائه خدمات بهداشتی برای تأسیس بیمارستانهای مستقل در هر نقطه از کشور و ارائه 19 خدمات پزشکی به بیماران Covid.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در هفت نقطه کشور و مراکز استانها بر اساس اعلام وزارت بهداشت ، درمان و بهداشت ، این بیمارستان ها مستقر هستند و به مردم خدمات ارائه می دهند ، افزود: ظرفیت ، قابلیت ها و توانمندی های این بیمارستان ها با شاخص ها و استانداردهای کشور و مطابق بین المللی است. سردار
سردار اخوان ادامه داد: در شیوع جدید بیماری عروق کرونر قلب در سیستان و بلوچستان ، سه بیمارستان سیار تخصصی در استان آماده تاسیس هستند و با توجه به روند اعلام نیاز دانشگاه و تأییدیه ، به مردم خدمت خواهند کرد. وزیر بهداشت
وی اذعان داشت: این سه بیمارستان ظرفیت 450 تختخوابی را دارند و قرار است در مرکز سیستان و بلوچستان مستقر شوند و در هر نقطه از این منطقه پهناور که نیاز به فعالیت آنها احساس می شد به مردم خدمت کنند.
وی افزود: این بیمارستان ها از ابتدای شیوع بیماری عروق کرونر قلب از 17 ماه پیش توسط گروه مطالعه ، تحقیق و توسعه تولید شده و از زیرساخت های کامل برای درمان کوید 19 برخوردار هستند.
سردار اخوان اظهار داشت: این بیمارستان ظرفیت 144 تخت ، سی تی اسکن ، PCR ، ICU ، اتاق عمل و سایر امکانات مورد نیاز برای درمان 19 بیمار را دارد.
فرمانده پزشکی نیروی زمینی سپاه ادامه داد: در غرب آسیا چنین بیمارستانی با این ظرفیت ، زیرساخت و توانایی مطابق با استانداردهای جهانی نداریم ؛ مطالعات کامل در این زمینه در مرکز درمانی غرب سپاه انجام شده است و ما افراد نخبه را برای آن سازماندهی کرده ایم تا این بیمارستان را تولید و راه اندازی کنیم و دائماً در حال بهبود آن هستیم.
وی اذعان داشت: ما 200 پرسنل متخصص پزشک ، پرستار ، فوریت های پزشکی و پیراپزشکان را بر اساس نیاز وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی به دانشگاه های علوم پزشکی سیستان و بلوچستان اعزام کرده ایم که فعالیت ها و همچنین ما 70 تخت در بیمارستان حضرت نبی اکرم (ص) برای 19 بیمار کوید اختصاص داده ایم که توسط 19 بیمار کوید استفاده می شود.
سردار اخوان ابراز امیدواری کرد: با کمک مردم و عنایت ویژه اهل بیت (ع) از عصمت و طهارت بیماری کاسته می شود. اکنون طبق گزارش های دریافتی ، اپیدمی این بیماری رو به کاهش است و این نتیجه همکاری خوب مردم است.
فرمانده پزشکی نیروی زمینی سپاه با ابراز امیدواری از اینکه وضعیت قرمز عروق کرونر در استان تغییر کرده و مردم را به آرامش برساند ، گفت: دلیل ایجاد بیمارستان های سیار در این منطقه این است که مردم سیستان و بلوچستان این اطمینان و اعتماد را به ما دارند. که ما هیچ مشکلی را ترک نخواهیم کرد. " بگذارید برای آنها اتفاق بیفتد.
سردار اخوان خاطرنشان کرد: جامعه پزشکی و کادر پزشکی سیستان و بلوچستان در مبارزه با این ویروس شیطانی خوش درخشیدند ، ما نیز به عنوان سرباز در خدمت آنها هستیم و هر کمکی که نیاز باشد جهادی است و با انگیزه بسیار بالایی از پرسنل زمینی سپاه خواهد بود خدمت به مردم.